Autor: Logistikauudised.ee • 28. detsember 2021

ELMO Rent toob täiendava rahastusega tänavale 20 kaugjuhitavat elektriautot

Sel nädalal Nasdaq First North alternatiivturul alanud ELMO Rendi uute aktsiate märkimise raames kavandab ettevõte kaasata 3,5 mln eurot, et tuua tänavale 20 kaugjuhitavat elektriautot. Eesmärgi saavutamisele paneb õla alla ka EAS.
Foto: ELMO Rent

Keskkonnasõbralike sõidukitega lühirendi teenust pakkuv ELMO Rent emiteerib vähemalt 145 450 aktsiat, jättes endale õiguse suurendada pakutavate aktsiate arvu 500 000 aktsia võrra. Märkimine kestab 27. detsembrist kuni 10. jaanuarini ning selle käigus tutvustab ELMO Rent mitmes Eesti linnas kõikidele huvilistele oma kaugjuhitava sõiduki tehnoloogiat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077