Autor: Logistikauudised.ee • 4. november 2021

Hololei: linnad on parimad laborid, kus testida säästvaid liikuvuslahendusi

Tallinnas toimuval Läänemereriikide ühistranspordi visioonikonverentsil „Ühistransport aastal 2035“ avaettekande teinud Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi peadirektor Henrik Hololei rõhutas, et kõik Euroopa linnad peaksid haarama võimalusest olla säästva ja nutika liikuvuse eestvedajaks ajal, mil muutused on kiired ja innovatsioon esitab igapäevastele harjumustele uusi väljakutseid. Küsimus on, kuidas teha koostööd, et muuta Euroopa transpordisüsteemi jätkusuutlikuks, arukaks ja vastupidavaks.
Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi peadirektor Henrik Hololei konverentsil esinemas.
Foto: Andres Raudjalg

„Transport ja liikuvus on meie majandus- ja sotsiaalelu soodustajad ning mängivad poliitikakujundamises ülitähtsat rolli. Kuna maailm meie ümber on pidevas muutumises ning uued äritegevuse viisid, lahendused ja uued tehnoloogiad võetakse kasutusele tempos, mida me varem pole ühiskonna ajaloos näinud, on Euroopa peaaegu aasta tagasi võtnud vastu ühise visiooni, mille põhieesmärk on tagada, et meie transpordisüsteem areneks jätkusuutlikuks, arukaks ja vastupidavaks,“ sõnas Hololei.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077