Autor: Logistikauudised.ee • 21. september 2021

Euroopa raudteeaasta rong väljus Tallinnast

Täna hommikul väljus Balti jaamast rong, mis sõidab 12 tunniga Vilniusesse. Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei sõnul annab rong hea praktilise kogemuse olemasoleval raudteel enne Rail Baltica valmimist.
Foto: MKM

Vahetult enne rongi väljumist rõhutas Hololei, et Balti rongi teekond annab hea praktilise kogemuse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077