Autor: Tõnu Tramm • 17. september 2021

Vaata täismahus: tuline debatt diisliaktsiisi teemal

Kütuseturu aastakonverentsil toimunud debatt näitas ilmekalt reformierakonna esindaja Jürgen Ligi soovimatust ettevõtjate muret mõista ning tahet pugeda demagoogiavõtteid kasutades rohepöörde taha. „Kas ei saada aru, mis mõju on aktsiisil ettevõtete konkurentsivõimele või ollakse lihtsalt igapäevaelust kaugele jäänud,“ tunnistas Via 3L juhatuse esimees Rainer Rohtla pärast debatti logistikauudistele.
Erki Savisaar Keskerakonnast, Martin Helme EKREst ja Rainer Rohtla ELEAst kolmapäevasel debatil.
Foto: Raul Mee

Debatis osalenud ELEA juhatuse liige ning Via 3L juhatuse esimees Rainer Rohtla tunnistas pärast debatti logistikauudistele, et mulje arutelust jäi üldiselt hea. „Kõik erakonnad peale Reformi nõustuvad, et tänases kiire inflatsiooni tingimustes teha 2022. aasta mais aktsiisitõus diislikütusele ei ole hea plaan, enamuse meelest on see isegi väga halb plaan. Kurb on, et üks erakond püüab selle teemaga pugeda rohepöörde taha, mis on tegelikult rohepesu. Kui meie vedajad hakkavad käima tankimas jälle Lätis, siis see kütus põletakse samamoodi ära nagu ka Eestis tangitav ja mingit võitu sellest maakerale ei ole,“ nentis Rohtla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077