Autor: Logistikauudised.ee • 1. september 2021

Neste hakkas pakkuma transpordiheitmete monitoorimise teenust

Neste on esimene ettevõte Soomes, kes hakkas pakkkuma ettevõtetele transpordiheitmete monitoorimise teenust. Esimesed analüüsid näitavad, et taastuvdiislikütuse kasutamine on kasvanud kõige kiiremini avalikus sektoris ja kaubaveos.
Neste plaanib alustada monitoormisteenuse pakkumist ka Baltikumi turul.
Foto: Neste

Neste on esimene ettevõte Soomes, mis pakub era- ja avalikule sektorile sõidukikütuste keskkonnaemissioonide monitoorimise teenust, mis võimaldab klientidel jooksvalt jälgida kütuste tarbimist, sellest tekkivaid kasvuhoonegaaside heitkoguseid ja heitkoguste vähenemist ning vaadelda näitajate muutumist taastuvdiislikütuse kasutamise perioodidel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077