Autor: Logistikauudised.ee • 13. märts 2020

Esimene transpordiettevõte Eestis alustab üleminekut taastuvale diislikütusele

Neste ja HRX alustasid koostööprojektiga, mille raames hakkab AS HRX kasutama Eestis taastuvtoorainest diislikütust. Seeläbi loodetakse vähendada HRX transpordist tekkivaid kasvuhoonegaaside heitmeid kuni 90 protsenti.
Foto: HRX

„Eestis oleme transpordiettevõtetest esimene, kes alustab taastuvtoorainest toodetud kütuse kasutamist, kuid loodetavasti näeme peagi ka teisi ettevõtteid rohkem looduskeskkonda panustamas,“ rääkis HRXi juht Andres Leht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077