Autor: Logistikauudised.ee • 9. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Analüüs: taastuvtoorainest diislikütuse tarbimine kasvab lähiaastatel

Taastuvtoorainest diislikütuse tarbimist ootab eest kiire kasv lähiaastatel: 2020. aasta 75,6 miljoni tonni (2,4 miljardi galloni) tasemelt kasvab tarbimine 2025. aastaks 166,9 miljoni tonnini (5,3 miljardi gallonini), kirjutab hiljutine globaalse taastuvtoorainest diislikütuse turuanalüüs.

Seni nišitootena tuntud taastuvtoorainest diislikütuse müük on praegu ainsana kasvav, samal ajal kui nõudlus fossiilse bensiini ja diislikütuse järele on maailmas COVID-19 pandeemia tõttu nähtavalt vähenenud, selgub raportist.
Autor: Pixabay

Analüüsi järgi suureneb taastuvtoorainest diislikütuse nõudlus juba alates käesolevast aastast. Täna moodustab selle osakaal 13,5 miljardi tonni (430 miljardi galloni) suurusel globaalsel diislikütuse turul 0,5 protsenti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077