Autor: Logistikauudised.ee • 27. august 2021

Lux Express avab Tallinn-Peterburi ööliini

Suvel hakul taasavatud Tallinn-Peterburi bussiliin on reisijate seas nii populaarne, et Lux Express avab 2. septembrist lisaks mugava ööliini, mis väljub mõlemas suunas esialgu kolm korda nädalas.
Piletite hinnad Tallinn-Peterburi liinile algavad 13 eurost.
Foto: Hendrik Osula

Uus ööliin väljub Tallinnast kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti kell 23 ning Peterburist teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti kell 23.15. Reis kestab 7 tundi ning selle aja sisse on arvestatud peatused Narvas ja Tallinnas Mustakivis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077