Autor: Logistikauudised.ee • 25. juuni 2021

Tartu ja Riia vahel taastub regulaarne bussiühendus

Alates esmaspäevast, 28. juunist, saab Lux Expressiga sõita igal hommikul kell 09.05 Tartust Riiga ning õhtuti kell 17.45 Riiast Tartusse.
Lux Express hakkas taas Tartu ja Riia vahet sõitma.
Foto: LIIS TREIMANN

Lux Expressi rahvusvahelise äri juhi Rait Remmeli sõnul taasavatakse bussiliin nii alg- kui ka lõpp-peatusega Riia lennujaamas. "Võimalus sõita bussiga otse Riia lennujaama ja pärast reisi sealt otse koju tagasi, muudab Tartust või Valgast reisi alustava inimese jaoks teekonna oluliselt mugavamaks ja pingevabamaks, kui seda teha läbi Tallinna või isikliku autoga," lausus Remmel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077