Autor: Tõnu Tramm • 25. august 2021

FlixBus avab bussiliini Tallinna ja Peterburi vahel

3. septembril avab FlixBus uue rahvusvahelise liini Tallinna ja Peterburi vahel. Sellega ühendab FlixBus oma üle-Euroopalise liinivõrgustiku Venemaaga.
Foto: FlixBus

„Alates 2020. aasta suvest on Eesti, Läti ja Leedu osa meie FlixBusi võrgustikust ning see on olnud suurepärane kogemus. Nüüd me laieneme edasi ida poole, ühendades Balti riigid Venemaaga, et kutsuda veelgi rohkem inimesi meie taskukohaseid ja keskkonnasõbralikke reisivõimalusi kasutama. Tallinn - Peterburi liin on oluline samm meie globaalses laienemises, mis ühendab Venemaa reisijad meie ülemaailmse võrguga,” teatas FlixBusi asutaja ja tegevjuht André Schwämmlein pressiteate vahendusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077