Autor: Tõnu Tramm • 8. juuli 2020
Ainult tellijatele

FlixBus stardib: 10 euroga sajasse Euroopa linna

Euroopa suurim bussifirma FlixBus alustab 17. juulist kord päevas reise Tallinnast Varssavisse, kust saab edasi 100 erinevasse Euroopa linna: üks reis maksab oktoobri keskpaigani kestval tutvumisperioodil 4.99 €.

Iga riigi bussid on erineva disainiga.
Autor: Kuvatõmmis

Täna toimunud virtuaalsel pressikonverentsil andis Saksamaal asutatud Euroopa suurima bussifirma FlixBus tegevdirektor Ukrainas, Baltimaades ja Poolas Michal Leman teada, et 16. juulil avatakse Baltimaades viis FlixBusi liini. Tallinnast väljub esimene reis Varssavisse 17. juulil kell 14.40 sadama D-terminalist, Tallinna bussijaamast on väljumine kell 15.00. Buss väljub kord päevas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077