Autor: Tõnu Tramm • 6. august 2021

Koroona-aasta laastas bussifirmasid

Kümnest suurima käibega erakätesse kuuluvast bussifirmast jäid möödunud aastal kahjumisse pooled, ainsana suutis käivet kasvatada AS GoBus AS, suurima kahjumi pidi alla neelama aga Lux Express.
Suur osa Lux Expressi bussidest läksid möödunud aastal konserveerimisele.
Foto: Lux Express

Aasta 2020 oli bussifirmadele karm: kümnest suurema käibega eraettevõttest jõudis plusspoolele vaid neli, konkurentsitult edukaim neist oli GoBus, kes teenis 1 303 800 eurot. GoBus oli ka ainus, kelle käive võrreldes 2019. aastaga kasvas ja seda enam kui kolme miljoni euro võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077