Autor: Kaubandus.ee • 15. juuli 2021

Venipak soovib viia Balti e-poodnikud Euroopale lähemale

Baltimaades tegutseva pakiveoettevõtte Venipak 2021 esimese poolaasta käive kasvas ligi 40 protsenti, ulatudes ligi 25 miljoni euroni. Investeeringutega uudsetesse komplekteerimisteenustesse soovib ettevõte viia ka Eesti ja teiste Balti riikide e-poodnikke Euroopa turule lähemale.
Justas Šablinskas
Foto: Venipak

Venipaki tegevjuhi Justas Šablinskase sõnul on tänapäeval üks olulisimaid samme äri- ja erakliendikogemuse tugevdamisel investeering komplekteerimisteenustesse. „Näiteks komplekteerimiskeskuse põhiülesanne on e-kaupluste varude haldamine, hoidmine, tellimuste saatmine otse klientidele ja/või jaemüüjatele ning müüjate abistamine kogu selle elutähtsa, kuid sageli keerulise toimingu haldamisel. Selle asemel, et pakke poest tellijateni transportida, saab pakiveoettevõte ise hoida e-poe varusid, neid pakendada ja klientideni toimetada,“ ütles Šablinskas Venipaki teates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077