Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuli 2021

HHLA TK Estonia konteinerikraanad jõudsid Muugale

Täna, 7. juuli hommikul jõudsid Muuga sadamasse HHLA TK Estonia terminali kaks suurt konteinerikraanat, mis käikuvõtmise järel loovad Muugale võimekuse teenindada tänasega võrreldes oluliselt suuremaid konteinerilaevu ning seeläbi tõsta Eesti atraktiivsust kaubavahetuse sõlmpunktina.
Kraanad saabumas Muuga sadamasse.
Foto: HHLA TK Estonia

"Kahe lisanduva kraanaga suudame alates hilissügisest Muugal teenindada suuri post-Panamax-tüüpi laevu ning muudame seeläbi meie konteineriterminali oluliselt atraktiivsemaks kõigile logistikaahela osalistele," lausus HHLA TK Estonia juhatuse esimees Riia Sillave.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077