Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2021

Avati Tallinna ringtee Luige-Saku 2+2 teelõik

Reedel avati pidulikult Tallinna ringtee Luige-Saku neljarajaline teelõik, mille oluline osa on Transpordiameti ja Rail Baltic Estonia koostöös rajatud Saustinõmme viadukt.
Saustinõmme viadukt on esimene Rail Baltica põhitrassi objekt, mis nüüd ametlikult valmis on saanud.
Foto: Martin Dremljuga

Transpordiameti peadirektor Kaido Padar nentis, et Luige-Saku teelõigu valmimisega sai eemaldatud viimane ohtlik pudelikael Tallinna ringteelt. Ehitustööde järgselt on võimalik Tallinna ringteel alates Kanamast kuni Väo sõlmeni sõita terves ulatuses mööda 2+2 ristlõikega maanteed. „Koostöös Rail Balticaga saime selle projektiga suure kogemuse ka mudelipõhise ehitamise võtmes. Kogu see ehitus valmis kõigepealt ju digitaalse mudelina ja kindlasti on see teedeehituse tulevik,“ ütles Padar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077