Autor: Logistikauudised.ee • 14. mai 2021

Liisingut taotletakse rekordilises mahus

Kui aastatagused koroonaviirusest tingitud piirangud langetasid liisingu mahtusid oluliselt, siis tänavu olid märts ja aprill LHV liisingu jaoks rekordkuud. Eriti palju küsitakse liisingut kasutatud autodele. Hooajast tulenevalt on hetkel aktiivne ka veesõidukite turg.
Eriti popiks on muutunud kasutatud sõidukid.
Foto: Tootja

LHV liisingu juhi Erki Linki sõnul on märgata, et liisinguklientide hirm tuleviku ees on kadunud. „Sellel kevadel ehk märtsis ja aprillis on märgata, et enamiku klientide jaoks jäi kriis eelmise aastaga selja taha ja enamusel jäid kardetud raskused tulemata. Vaadates tänast taotluste hulka, eriti kasutatud sõidukite osas, võib märgata kodulaenudega sarnast suurt aktiivsust, kuna liisingutaotlusi oli märtsis ja aprillis poole rohkem kui eelmisel aastal. Liisingu turul tervikuna kasvas I kvartali andmetel sõidukite finantseerimine aastatagusega võrreldes 13%, masinate ja seadmete finantseerimine 19%,“ rääkis Erki Link.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077