Autor: Logistikauudised.ee • 3. mai 2021

Esimene kvartal tõi Omnivale rekordilised tulemused

Posti- ja logistikakontserni äritulu oli 2021. aasta kolme kuuga kokku 39,5 miljonit eurot, mis on ligi 10 miljonit enam kui eelmisel aastal samas perioodis. Kontsern teenis esimeses kvartalis 7 miljonit eurot kasumit, võrreldes 2020. aasta sama perioodiga on kasv 33kordne. Tulemusele avaldasid eelkõige mõju oluliselt kasvanud e-kaubanduse tulud nii Baltikumi pakiteenustes kui ka rahvusvahelises äris, teatas ettevõte.
Suur mõju oli Omniva tulemustele oli e-kaubanduse kasvanud tulul.
Foto: Liis Treimann

Kui aasta varem kasvasid I kvartali lõpus rakendatud piirangute ajal pakimahud mitmekordseks, siis tänavu esimeses kvartalis kasvas maht sellega võrreldes veel 60%. Tänavusele mahtude kasvule avaldab mõju ka see, et taastunud on ka rahvusvaheliste saadetiste liikumine, mis möödunud kevade esimese viiruselaine ajal peaaegu seiskus, seisab Omniva pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077