Autor: Koit Brinkmann • 3. märts 2021

Eesti Posti juht: meie ettevõte on COVIDist kõvasti võitnud

Eesti Posti juhatuse liige Charlie Viikberg.
Foto: Andres Haabu
Riigile kuuluva Eesti Posti juhatuse liige Charlie Viikberg ütles ettevõtte majandustulemuste kohta, et kuna koroonapandeemia tulemusel on Omniva pakiäri maht kasvanud üle 40 protsendi, siis ollakse maksejõuetuse soo servalt tagasi kindlama jalgealusega pinnasel.

Lisaks küsisime Viikbergilt, millist hinda pakuti Omniva pakiäri eest kaks aastat tagasi ning milline on pakiäri praegune väärtus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077