Autor: Logistikauudised.ee • 3. veebruar 2021

Haapsalu raudtee taastatakse kuni Rohuküla sadamani

Eesti Raudtee sõlmis Ellamaa-Risti raudteelõigu projekteerimistööde lepingu ja plaanib veel sellel aastal välja kuulutada uued hanked ülejäänud Haapsalu raudtee taastamiseks. Plaan on raudtee taastada kuni Rohuküla sadamani välja.
Haapsalu- Rohuküla raudtee pole tsiviilkasutuses olnud enam kui kolmveerand sajandit, täna kasutatakse raudteetammi terviserajana.
Foto: Google Maps

Lisaks käimasoleva Turba-Ellamaa raudteelõigu projekteerimisele, kuulutas Eesti Raudtee eelmise aasta 23. detsembril välja projekteerimistööde hanke Ellamaa-Risti raudteelõigul. Jaanuari teises pooles laekusid pakkumused ning 3. veebruaril sõlmiti hankeleping Reaalprojekt OÜ-ga kogumaksumusega veidi üle 224 tuhande euro.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077