Autor: Logistikauudised.ee • 25. jaanuar 2021

Ospentos uuendas koostöölepingut Finnair Cargoga

Kahe ettevõtte koostöö sai alguse juba 14 aastat tagasi, kui Ospentos alustas Finnairi kauba- ja postivedudega Helsingi ja Balti riikide lennujaamade vahel. Lisaks kuuluvad sihtkohtade hulka veel ka Ukraina pealinn Kiiev ja Valgevene pealinn Minsk.
Foto: Ruwe Saare

Lennukaupade maanteevedudele järgnes peagi kauba- ning posti käitlusleping Tallinna Lennujaamas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077