Autor: Logistikauudised.ee • 18. jaanuar 2021

DPD-st sai Eesti esimene elektrikaubikuid kasutav kullerfirma

Kuller- ja logistikaettevõte DPD sai kätte seitse täiselektrilist Volkswagen e-Crafter kaubikut, millega hakatakse saadetisi transportima Tallinnas ja selle lähiümbruses. Elektrilised kaubikud on osa DPD grupi projektist, milleks investeeritakse kokku 200 miljonit eurot.
DPD tellitud seitse elektrilist kaubikut on Eestis seni suurim sarnane tarbesõidukite tehing.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Täna anti Moller Auto Tallinna esinduses DPD kulleritele üle Volkswagen e-Crafter kaubikud, mis on oluline samm keskkonnasäästlikuma kullerteenuse pakkumiseks. „Kaubiku sõiduulatus on 170 kilomeetrit. Oleme eelnevalt e-Crafter mudeleid testinud ja hinnanud ning kullerid on nendega väga rahule jäänud,“ märkis DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077