Autor: Logistikauudised.ee • 14. jaanuar 2021

Rail Baltica nõukogu hakkab juhtima Sandor Liive

RB Rail AS nõukogu esimeheks nimetati tippjuht ja ettevõtja Sandor Liive, kes on olnud RB Rail AS nõukogu liige alates 2020. aasta novembrist. Liive võttis töö üle Anrī Leimaniselt, kes jätkab nõukogu aseesimehena. Nõukogu esimehe koht roteerub igal aastal ja kuulub 2021. aastal Eestile.
Sandor Liive juhib Rail Baltica tegevusi Baltimaades järgneva aasta vältel.
Foto: Andras Kralla

„Rail Baltica on suurim Balti riikide ülene projekt, mida kunagi elluviidud. Sellel on tohutu roll transpordisektori rohelisemaks ja turvalisemaks muutmisel. Lisaks on Rail Baltica ehitamine ja käitamine Läänemere piirkonna jaoks täiendav kasvu edendav katalüsaator,“ ütles Liive. Ta lisas, et Rail Baltica edu sõltub suuresti inimestest, kes projekti ellu viivad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077