Autor: Logistikauudised.ee • 18. detsember 2020

Bussifirmad plaanivad minna Toompeale meelt avaldama

Väikesed tellimusvedusid teostavad bussifirmad on avaldanud EASi toetusmeetmetest ilma jäämise pärast nördimust ning plaanivad protestiaktsiooni Toompeal. Autoettevõtete Liit juhib tähelepanu, et toetuste korral tuleks võrdselt kohelda kõiki turuosalisi ning toetada nii väikeseid kui suuri alaga tegelejaid.
Meeleavaldus Riigikogu ees.
Foto: Liis Treimann

Autoettevõtete Liidu president Andrei Mändla juhib tähelepanu, et raskused tellimusvedude sektoris sarnased nii suurtel kui väikestel vedajatel, mistõttu tuleb neid toetusi jagades võrdselt kohelda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077