Autor: Jaroslav Tavgen • 17. detsember 2020

Narva Auto omanik: autotranspordisektor on kriisis

Narva Auto ASi suuromanik Nikolai Burdakov tõdes, et tänavu langeb tema ettevõtte käive 20 protsenti
Foto: Andras Kralla
Narva Auto ASi suuromaniku Nikolai Burdakovi sõnul on autotranspordisektor kriisis, sest turul on liiga palju ettevõtteid, hinnad on langenud alla omahinna ja tööjõupuudus on tohutu.

"2020 ei ole parim aasta meie ajaloos," ütleb ta. - Kõigis riikides on pandeemia tõttu tarbimine vähenenud ja kaupade liikumine on vähenenud. Tariifid vähenevad, kulud aga vastupidi kasvavad (alates 8. jaanuarist tõuseb Narvas soojusenergia hind, enne seda on tõusnud elektri ja kütuse hinnad) ”.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077