Autor: Logistikauudised.ee • 25. september 2020

Cleveron laieneb USAs võimsalt

Viljandi tehnoloogiaettevõte Cleveron sõlmis lepingud kolme USA suurfirmaga, et laiendada USA turul müügi-, paigalduse ja hooldusvõimekust. Cleveroni uued edasimüüjad Lozier+CASI, Luxer One ja Telaid on USA jaeturul tuntud tegijad, kelle klientide hulka kuuluvad sealsed suurimad poeketid.
Cleveroni juhatuse esimeses Arno Kütt on otsustanud Ameerika vallutamise tõsiselt ette võtta.
Foto: Andras Kralla

Pakiautomaate ja -roboteid tootev Cleveron on USA turul tegutsenud enam kui viis aastat, kuna e-kaubandus ning sellega kaasnevad pakimahud on seal juba aastaid kasvanud. Pandeemia hoogustas e-poest ostlemist aga hüppeliselt, huvi pakkide üleandmise automatiseerimise vastu suurenes märkimisväärselt ning see pakub Cleveronile veelgi parema võimaluse oma äri USAs kasvatada. Cleveroni tooted muudavad e-poe ostude väljastamise iseteeninduseks, säästes nii kaupleja kui ka lõppkliendi aega ja aidates kulusid kokku hoida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077