Autor: Logistikauudised.ee • 5. august 2020

Eestis loodud isejuhtiv buss läheb Soome tööle

Soome juhtiv autonoomsete vedude operaator Roboride alustab koostööd Auve Techiga, et panna Tamperes sõitma Eesti isejuhtivad bussid.
Isejuhtivate busside tootmise üle võtnud Auve Tech saadab esimesed bussid Tamperesse.
Foto: Marko Soonurm

Vaid mõni aasta tagasi esitleti TTÜ 100 juubelil Eesti esimest isejuhtivat sõidukit - Iseautot. Isejuhtivad bussid on seni erinevaid marsruute sõitnud Tallinna loomaaias, Vabaõhumuuseumis ja Ülemiste City ärilinnakus. Nüüd hakkavad Eestis ehitatud nutikad bussid sõitma ka põhjanaabrite juures.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077