Uudised
Ainult tellijale

Ülemiste City saab kolmel isejuhtival bussil põhineva ühistranspordi

Ülemiste Citys alustas neljapäeval, 18. juunil, esimene Eestis loodud isejuhtiv buss katseliselt reisijate teenindamist. Bussi transpordivõrku liidetakse linnakus peagi veel kaks bussi, et hakata esmakordselt maailmas testima kolmel isejuhtival bussil põhinevat ühistranspordi platvormi.

Esimener isejuhtiv buss sai stardi täna.  Foto: Karli Saul

Nutikas ühistranspordisüsteem sisaldab lisaks isejuhtivatele bussidele nutikaid bussipeatuseid ning tarkvaraplatvormi, mis võimaldab kõik süsteemi osapooled panna suhtlema nii omavahel kui ka tulevikus tavapärase ühistranspordiga. Katsetuste eesmärk on saada kogemusi reaalses elus, et arendada busse edasi ühistranspordi loomulikuks osaks.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150