Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2020

Juuni keskel alustab Ülemistel reisijatevedu isejuhtiv buss

Ülemiste Citysse jõudis eile esimene Iseauto, mida hakatakse katsetama rahvusvahelise projekti FABULOS raames. Buss hakkab peatuma ka lennujaamas ja Ülemiste keskuses, reisijad pääsevad pardale alates 15. juunist.

FABULOS projekti peamine eesmärk on muuta isejuhtivad sõidukid ühistranspordi loomulikuks osaks. Võrreldes seniste autonoomselt juhitavate sõidukite katsetustega astutakse suur samm edasi ning luuakse Ülemiste Citys terviklik keskkond, kus Iseautod kasutavad spetsiaalselt paigaldatud nutikaid bussipeatusi ja osalevad tavaliikluses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077