Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2020

Suurriigid surusid transpordireformi läbi protestist hoolimata

Kolmapäeva õhtul kiitsid Euroopa parlamendiliikmed muudatusteta heaks kõik kolm liikuvuspaketi õigusakti, mille ELi ministrid võtsid vastu 2020. aasta aprillis. See, et üheksa Ida-Euroopa riiki ei olnud nõus ühe seal oleva punktiga, parlamendi otsust ei mõjutanud.
Bulgaaria veokijuhid transpordireformi vastu protestimas.
Foto: Reuters

Ehkki Euroopa Parlament ütleb oma pressiteates, et muudatuste eesmärk on panna piir konkurentsimoonutustele maanteetranspordis ja tagada sõidukijuhtidele paremad puhketingimused, siis kaugemate riikide vedajatele tähendab see pigem vastupidist ning kogu pakett teenib Lääne-Euroopa suurriikide huve.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077