Uudised
Ainult tellijale

Aas: Mobiilsuspakett kahjustab Eesti logistikafirmade konkurentsivõimet Euroopas

18. veebruaril kohtusid üheksa riigi transpordiministrid Euroopa Komisjoni asepresidendi ja transpordivolinikuga, et ennetada maantee-, ehk mobiilsuspaketi jõustumist praegusel kujul, kuna see läheks Euroopa ühtse siseturu põhimõtete ja keskkonnaeesmärkidega vastuollu.

Veokid piirijärjekorras.  Foto: Andres Haabu

Eesti, Bulgaaria, Küprose, Ungari, Läti, Leedu, Malta, Poola ja Rumeenia transpordiministrid soovivad ära hoida eelkõige sõiduki regulaarse tagasipöördumise kohustust. Vastuseisu avaldati ühiselt Euroopa Komisjoni transpordivolinik Adina-Ioana Văleani ja juhtiva asepresidendi Frans Timmermansiga kohtumistel. Ministrite hinnangul on tekkivad tühisõidud ning loodav protektsionism vastuolus Euroopa Liidu ühtse siseturu ja rohelise leppe põhimõtetega.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Madismäe
  Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150