Uudised
Ainult tellijale

Baltimaade logistikasektorit hakkavad mõjutama kütusehinnad ja mobiilsuspakett

Maailma ühe juhtiva mitmeliigiliste tarneahelalahenduste pakkuja GEFCO prognoos näitab, et sel aastal jätkab Balti riikide logistikasektor kiiret arenemist ning turgu kujundavad ümber digitaliseerimisest tulenevad uuendused. Samal ajal puutub tööstusharu kokku paari raskema proovikiviga, kuna kütusehinnad tõusevad ja kehtima hakkab mobiilsuspakett.

Foto: GEFCO

Üks raskusi, millega logistikaturg sel aastal silmitsi seisab, on kõrgemad kütusekulud. Viimase 12 kuu jooksul on kütusehind tõusnud 3,36% võrra, mis tõenäoliselt kergitab kütuse lisatasusid, need omakorda tõstavad transpordikulusid. „Näeme, et need muutused ei mõjuta vaid meie äritegevust, vaid ka teisi tööstusharusid, nagu põllumajandus, ühistransport, kütusemüük jne,“ nendib fakti GEFCO Balticu müügi- ja turundusjuht Andrejus Rubininas.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150