Autor: Logistikauudised.ee • 17. märts 2020

Coop kutsub üles toidukappe kiiresti tühjendama

Coop kutsub kõiki e-poe kliente, kes on kauba tellinud toidukappi, minema toidukaubale õigeaegselt järele, et vältida e-poe asjatut ajakulu kauba edasi-tagasi transportimisele ning võimaldada selle asemel e-poest tellida kaupa neil, kes seda hädasti vajavad.

Toidukapp tuleb tühjendada hiljemalt 1,5 tunni jooksul.
Autor: Coop Eesti

Coopi e-kaubanduse juhi Mait Mäesalu sõnul on eCoop toidukappidel 1,5 tunnised ajavahemikud, mille jooksul kliendil on võimalik endale sobival ajal tellitud kaubale järele tulla.

„Kui tavaolukorras oleme kliendile püüdnud alati vastu tulla ning võimalusel pikendanud 1,5 h ajavahemikku, siis arvestades viimase nädala jooksul hüppeliselt kasvanud huvi, pole meil paraku võimalik seda teha, sest järgmisest 1,5 h ajavahemikus peavad kapis olema juba järgmiste klientide tellimused,“ ütles Mäesalu.

Toidukaupade tellimine eCoopi kaudu kasvas järsult alates reedest ning kuigi kaasatud on abijõude, on nõudlus teenuse vastu püsinud suuremana, kui e-poed teenindada jõuavad. Coop võttis 2018. aasta sügisel esimesena Eestis kasutusele täisfunktsionaalsed toidukapid, kuhu on võimalik tellida nii tava kui ka külmutatud kaupa, säilitades vajalikud temperatuurid nii palaval suvepäeval kui pakaselisel talvel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077