Autor: Logistikauudised.ee • 23. august 2019

15. Ostujuhtimise aastakonverents keskendub võtmetarnijatele

Algas registreerumine tänavusele 15. Ostujuhtimise aastakonverentsile, mis toimub 16. oktoobril ning keskendub võtmetarnijatele ja ostustrateegiale.

Konverentsil esinevad mitmed eksperdid ja praktikud. Konverentsipäeval lahatakse erinevaid tarnijatega seotud teemasid - räägitakse sellest, kuidas paika panna võtmetarnijad ja kuidas kujundada ostustrateegia. Samuti räägime, kuidas mõõta võtmetarnijate tulemuslikkust.

Teemasid on teisigi. Näiteks Glamox SPL divisjoni hankejuht Hannes Laaser kõneleb lähemalt hinnaläbirääkimistest ja sellega seotud väljakutsetest. Ettekandes saame vastuse küsimusele, kui oluline on ettevalmistus ja kas lõpptulemustest saab ennustada.

Telema juhatuse esimees ning finants- ja tarneahelaekspert Hele Hammer selgitab aga, kuidas peaks hindama tarnijate finantstervist. Kas ja millal võiks võtmetarnijatesse leebemalt suhtuda?

Eversheds Sutherlandi partner Risto Rüütel räägib pikemalt sellest, kuidas leida võtmepartnereid välismaal ja kuidas nendega suhelda.

PROLOGi tegevjuht ja tarneahelaekspert Peep Tomingas kirjeldab, milliseid ostustrateegiad peaks rakendama n-ö vähemtähtsate tarnijate puhul.

Aruteluringis lahatakse aga korduma kippuvaid vigasid tarnijasuhetes ning arutatakse, kuidas jõuda koostöös tasemeni, mis tekitaks samas ettevõttes töötamise tunde.

Kuulata saab ka põnevaid kogemuslugusid:

*Tarnijate hindamine tööstusettevõtte Salvest näitel (Kristo Raud, ettevõtte logistka- ja ostujuht):

*Ostutellimuste automatiseerimine ja kommunikatsioon tarnijatega (Kaido Pae, Ensto Enseki ostuosakonna juht):

*Strateegiline partnerlus tagab tarnekindluse ja konkurentsieelise (Kristiina Lahe, Orkla Eesti kategooria juht).

Tule konverentsile

Täpsema programmiga saate tutvuda SIIN.

Soodushinnaga 269 + km (322,8 km-ga) saab registreeruda kuni 31. augustini.

3 või enama osaleja korral kehtib soodushind 229 + km (274,8 eurot km-ga). Selleks võite osalejate nimed ja kontaktid saata ka aadressile [email protected].

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077