Autor: Logistikauudised.ee • 13. mai 2019

Eesti Gaas võtab välisturgudel kasutusele nime Elenger

Autor: Liis Treimann
Eesti Gaas võtab välisturgudel kasutusele uue kaubamärgi Elenger, esimesena võetakse sihikule Soome, Läti ja Eesti gaasituru ühendamisel tekkiv uus suurem turg. Eestis jääb ettevõte endiselt kasutama Eesti Gaasi nime.

„Muutused lähiturgudel loovad meie jaoks uusi võimalusi. Lätis oleme juba koostööd klientidega alustanud, aasta lõpus avaneval Soome turul astume esimesi samme, lisaks on sihikul Leedu,“ märkis Eesti Gaasi juhatuse esimees Ants Noot.

„Põhja-Balti gaasi turg on kokku 6 miljardit m3. Lähtudest meie kogemusest ja efektiivsusest oleme seadnud sihiks võtta sellest vähemalt kuuendik ehk miljardi, mis tähendab praeguse mahuga võrreldes meile kahe ja poole kordset kasvu,“ lausus Noot.

Eesti Gaasi juhatuse liige Kalev Reiljan lisas, et Soomes saab üheks suunaks kindlasti LNG müük nii sadamates kui ka avamerel. "Megastari punkerdamise ja uue punkerlaeva ehitamisega oleme lähipiirkonnas tõusnud suurima LNG kompetentsiga ettevõtteks.“

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077