Autor: Logistikauudised.ee • 21. märts 2019

Bolt hakkab pakkuma toidu kullerteenust

Bolt (endine Taxify) hakkab lähitulevikus lisaks sõiduteenusele pakkuma ka toidu kojuvedu. Esimesed riigid, kuhu uus teenus sel suvel jõuab, on Eesti, Soome ja Lõuna-Aafrika.

Esimeste linnadena jõuab toidukulleri võimalus Tallinnasse, Helsingisse ja Kaplinna Lõuna-Aafrikas. “Me näeme, et toidu kojuveo teenusel on veel kõvasti arenemisruumi. Meil on olemas kogemus, tehnoloogia, juhtide võrgustik ning miljonid kasutajad Euroopas ja Aafrikas – me saame oma seniseid kogemusi kasutada selleks, et pakkuda just sellist toidukulleri teenust, nagu kliendid soovivad,” rääkis Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

“Tegutseme Boltis targalt ja efektiivselt, et oma klientidele paremat teenust pakkuda. Sõiduteenuse puhul tähendab see seda, et meie juhid saavad maksta väiksemat vahendustasu ja reisijatel on võimalik soodsamalt sõita. See on toonud meile ka konkurentidest kiirema kasvu,” ütles Villig.

Ettevõte muutis hiljuti nime Taxifyst Boltiks, et uus nimi kajastaks Bolti laiemat ambitsiooni transporditurul. Bolti platvormil on täna võimalik kasutada sõiduteenust autode ja mootorratastega ning laenutada elektrilisi tõukerattaid. Boltil on täna 25 miljonit kasutajat 30 riigis.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077