• 13.02.19, 14:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallink hakkab Soomes koondama

Tallink Silja teatas, et kavatseb Soome maa peal asuva tegevuse uutele alustele viia ja alustab selleks läbirääkimisi kuni 35 töökoha koondamiseks.
Tallink Silja tegevjuht Margus Schults.
  • Tallink Silja tegevjuht Margus Schults. Foto: Andras Kralla
Selle põhjuseks toob börsifirmast laevafirma tegevuskeskkonna ja klientide vajaduste muutuse.
Silja Line’i kaubamärk kuulub Tallinkile ja selle all sõidab neli parvlaeva kahel liinil: Turu–Mariehamn–Stockholm ja Helsingi–Mariehamn–Stockholm.
Tallink Silja põhjendab koondamist sellega, et kliendid on kiiresti veebi liikunud. „Meie kliendid ostavad 80 reisidest online-kanalite kaudu, Helsingi–Tallinna liinil registreerib ennast 60 inimestest ka reisile internetis, automaadis või mobiiliga,“ kirjutas Tallink Silja tegevjuht Margus Schults pressiteates.
Ettevõtte teatel puudutavad läbirääkimised eelkõige tööülesannete muutusi ja uusi ametijuhendeid, räägitakse aga ka töökohtade kadumisest, osaajaliseks muutumisest ja muutmisest.
„See on vältimatu, et Tallink Silja suudaks tegutseda uues tegevuskeskkonnas ja tulla toime selle nõudmistega,“ ütles Schults teates.
Tallinki aktsia maksis täna Tallinna börsil 1,04 eurot ja see on 0,48 protsenti odavnenud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele