• 25.01.19, 14:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Galerii: Autovedajate Aastakonverents

Sel nädalal toimus juba seitsmes Autovedajate Aastakonverents, mis tõi saali rekordarvu külastajaid. Konverents keskendus kolmele peamisele teemale: e-veoselehe kasutuselevõtt, veokijuhtide palgad ning gaasiveokite saabumine.
Galerii: Autovedajate Aastakonverents
  • Foto: Roberta Lupp
Üheks konverentsi peaesinejaks oli Volvo Trucks AB innovatsioonidirektor Lars Martensson, kes tuli välja väga selge sõnumiga: LNG saab lähiaastatel olema veokimaailmas peamiseks alternatiiviks diislikütusele.
Temaga oli sama meelt ka Alexela Oil juhatuse liige Marti Hääl, kelle hinnangul pole diiselmootoritel Euroopa Liidu kliimaeesmärke arvestades lootustki väga kauaks kestma jääda. Võidavad need, kes sellest kiiremini aru saavad ning Alexela on esimesed kolm LNG veokit juba ära tellinud.
Samuti sai kuulda konkreetseid kogemusi CNG raskeveoki kasutamisel Eestis, samal teemal saab pikemalt lugeda juba järgmisel teisipäeval ilmuvast Logistikauudised erilehest.
Vaata pildigaleriid konverentsilt:
Autovedajate aastakonverents
40 fotot
  • Autovedajate aastakonverents

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele