Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela avas Tallinnas Baltikumi moodsaima pesutänava

Foto: Postimees/Scanpix
Peterburi tee 77 aadressil asuvas Alexela tanklas avati Baltikumi moodsaim pesutänav, kus on võimalik saada auto puhtaks kiiresti ja kvaliteetselt.

Sel nädalal  avas Alexela ametlikult Tallinnas Peterburi teel kaks mugavuspoega tanklat. „Kahe uue tankla korraga avamise peamine eelis on see, et saame hakata kliente teenindama nii linnast väljuval kui linna siseneval suunal. Renoveeritud Peterburi tee 77 tanklas on nüüd ka Baltikumi moodsaim pesutänav, mille suurimaks plussiks on see, et auto on võimalik saada puhtaks kiiresti ja kvaliteetselt. Korraga saab pesta kolme autot, mis tagab väiksema ooteaja. Lisaks kulub pesule aega vaid umbes 4 minutit, mis tähendab, et uudne tehnoloogia on äärmiselt tõhus,“ ütles Alexela energiavaldkonna ettevõtete juht Maria Helbling.

Uued tanklad arenevad veelgi edasi ning oodata on täiendavate toodete ja teenuste lisandumist. Näiteks lisandub peagi Peterburi 77 tee tanklasse, kus juba praegu saab lisaks bensiinile ja diislikütusele tankida ka LPG-d, Alexela keti neljas CNG tankla.

CNG on rahakoti- ja loodussõbralik kütus, mille tankimisvõimalused Eestis järjest laienevad. „Hea uudis on see, et biometaani kujul on võimalik CNG-d ka Eestis kohapeal toota ning kõik surugaasi tanklad saab ka biometaani tankima panna. Seda tehes vähendame oluliselt Eesti sõidukipargi keskkonnamõju ning panustame töökohtade tekkele maal,“ selgitas Helbling CNG eeliseid.

Vastavatud tanklates asuvad ka mugavuspoed, kus on saadaval kvaliteetne kohv, kiirestivalmiv söök ja karastusjoogid. „Toiduvalmistamisel katsume hoida võimalikult tervislikku joont. Näiteks ei küpsetata friikartuleid fritüüris, vaid ahjus. Hommikuti pakume putru ning lõunaks sooja suppi. Iseteeninduskassad aitavad kaasa veelgi sujuvamale ja kiiremale teenindusele. Olemas on ka esmatarbekaupade valik,“ loetles Helbling Alexela mugavuspoodide tooteid ja teenuseid, mis on saamas keti standardiks.

Logistikauudised käis uut pesutänavat nädalavahetusel ka katsetamas. Järjekord liikus tõepoolest harjumatult kiiresti ning auto oli väravast väljudes puhtam ja kuivem kui senistes automaatpesulates kogetu. Tavasõiduauto pesu maksis 14 eurot, Kodukaardi omanikele on soodustus.   

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077