Autor: Logistikauudised.ee • 19. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GEFCO nutirakendus pälvis kõrge innovatsioonipreemia

Foto: GEFCO
Tööstuslike kompleksvedude pakkujat ja valmissõidukite logistika turuliidrit Euroopas GEFCO Gruppi, autasustati „Innovatsioonijuhi“ preemiaga Euroopa valmissõidukite logistika konverentsil Saksamaal Bonnis 12. juunil 2018.

GEFCO esitles Euroopa valmissõidukite logistika konverentsil innovatiivset autotranspordilahendust My Car Is There (Mu Auto On Seal), mida 23st logistikaeksperdist, autotööstuse ja ülikooli spetsialistidest ning rahvusvaheliste transpordiorganisatsioonide esindajatest koosnev žürii autasustas Innovatsioonijuhi preemiaga.

My Car Is There (MCIT) on rakendus, mis võimaldab kliendil organiseerida nutitelefoni abil üksiku auto transporti ukselt uksele. Tehnoloogia põhineb digitaalse platvormi lahendusel, mis teenindab üksikute autode transporditurgu ärilt ärile ja ärilt kliendile. MCIT võimaldab paari nupuvajutusega autoomanikul organiseerida ja jälgida reaalajas auto transporti ükskõik kuhu.

Euroopa valmissõidukite logistika žürii kirjeldas MCIT rakendust „tõelise läbimurdena transpordiäris“ ning suurepärase kombinatsioonina ärimudelist, protsesside uuendamisest ja uuest tehnoloogiast.

„Me oleme väga uhked, et rakendust My Car Is There autasustati Innovatsioonijuhi preemiaga,“ ütles Emmanuel Arnaud, GEFCO müügi- ja turundustegevuse asepresident. „Me toetame ja julgustame innovatsioonikultuuri GEFCO töörühmades ja MCIT on hea näide selle tulemustest.“

Prantsusmaal asutatud CEFGO Grupp on esindatud ka Baltimaades, GEFCO Baltikumi peakontor asub Tallinnas. GEFCO Grupp on Euroopa autode logistika turuliider ning ta kuulub kümne maailma juhtiva mitmeliigilise tarneahela lahenduste pakkuja hulka.

Grupp on esindatud 47 riigis, võrgustikus on üle maailma 300 sihtpunkti ja 13 000 töötajat. Grupi käive oli 2017. aastal 4,4 miljardit eurot. Ettevõte kuulub suures osas Venemaa Raudteele, kes ostis 2012. aastal 800 miljoni euro eest Peugeot ja Citroeni tootjalt PSA-lt 75% GEFCO aktsiatest. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077