Autor: Logistikauudised.ee • 26. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Go Bus hakkab pakkuma perepileteid

Go Busi uued bussid.
Foto: Postimees/Scanpix
Bussifirma Go Bus tõi Tallinna-Tartu liinile esimesena Eestis bussisõidu perepiletid, mis annavad lastega peredele võimaluse soodsamalt reisida.

Go Busi arendusjuhi Kaur Sarve sõnul eelistavad inimesed tänapäeval aina rohkem reisida linnade vahel ühistranspordiga, et sõidu ajal oleks võimalik tööd teha, lõõgastuda või puhata.

“Paljudes muuseumides, meelelahutuskeskustes või majutusasutustes on perepilet üsna tavaline nähtus, miks see ei võiks samamoodi olla ka ühistranspordis?” ütles Sarv. “Tallinna ja Tartu vahel sõidavad lisaks ettevõtjatele ja tudengitele üsna tihti lastega pered ning seetõttu otsustasime luua sooduspakkumised ka neile.”

Tallinn-Tartu liini perepakett koosneb kahest täiskasvanust ja kahest lapsest ning kõigil pereliikmetel on koos reisides võimalik osta tavapärasest hinnast soodsam 5-eurone pilet, mis teeb paketi hinnaks kokku 20€. Kui peres on rohkem lapsi kui kaks, siis saab ka iga järgmine endale viie-eurose pileti soetada.

“Tallinn-Tartu maanteel autoga liiklemine on närvesööv tegevus, selle asemel on hoopis mugavam ja turvalisem reisida bussiga, vaadata sõidu ajal multimeediakeskuse kaudu filme, mängida mänge või hoopis tööd teha,” ütles Sarv. “Samuti on meie bussides palju ruumi, mis tagab sõidu ajal hea võimaluse just väiksemate lastega tegeleda. Lisaks on sel aastal Go Busi meediaserverites ka Eesti tuntuimate joonisfilmide programm nii lastele kui täiskasvanutele.”

Go Busi Tallinn-Tartu bussid väljuvad nii Tartust kui ka Tallinnast iga päev kolmveerandtundidel. Kõikides bussides on wifi-ühendus, 220V ja USB-laadimispistikud, WC ja rohkem kui kolmekümne filmiga meelelahutuskeskus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077