• 26.04.18, 13:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Go Bus hakkab pakkuma perepileteid

Bussifirma Go Bus tõi Tallinna-Tartu liinile esimesena Eestis bussisõidu perepiletid, mis annavad lastega peredele võimaluse soodsamalt reisida.
Go Busi uued bussid.
  • Go Busi uued bussid. Foto: Postimees/Scanpix
Go Busi arendusjuhi Kaur Sarve sõnul eelistavad inimesed tänapäeval aina rohkem reisida linnade vahel ühistranspordiga, et sõidu ajal oleks võimalik tööd teha, lõõgastuda või puhata.
“Paljudes muuseumides, meelelahutuskeskustes või majutusasutustes on perepilet üsna tavaline nähtus, miks see ei võiks samamoodi olla ka ühistranspordis?” ütles Sarv. “Tallinna ja Tartu vahel sõidavad lisaks ettevõtjatele ja tudengitele üsna tihti lastega pered ning seetõttu otsustasime luua sooduspakkumised ka neile.”
Tallinn-Tartu liini perepakett koosneb kahest täiskasvanust ja kahest lapsest ning kõigil pereliikmetel on koos reisides võimalik osta tavapärasest hinnast soodsam 5-eurone pilet, mis teeb paketi hinnaks kokku 20€. Kui peres on rohkem lapsi kui kaks, siis saab ka iga järgmine endale viie-eurose pileti soetada.
“Tallinn-Tartu maanteel autoga liiklemine on närvesööv tegevus, selle asemel on hoopis mugavam ja turvalisem reisida bussiga, vaadata sõidu ajal multimeediakeskuse kaudu filme, mängida mänge või hoopis tööd teha,” ütles Sarv. “Samuti on meie bussides palju ruumi, mis tagab sõidu ajal hea võimaluse just väiksemate lastega tegeleda. Lisaks on sel aastal Go Busi meediaserverites ka Eesti tuntuimate joonisfilmide programm nii lastele kui täiskasvanutele.”
Go Busi Tallinn-Tartu bussid väljuvad nii Tartust kui ka Tallinnast iga päev kolmveerandtundidel. Kõikides bussides on wifi-ühendus, 220V ja USB-laadimispistikud, WC ja rohkem kui kolmekümne filmiga meelelahutuskeskus.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele