• 28.11.17, 09:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Neste on talveks valmis

Alates 27. novembrist on kõigis Neste jaamades müüdavad kütused vahetunud talviste toodete vastu, mille külmataluvus on kuni -32°C, diislikütusel Pro Diesel kuni -37°C, teatas ettevõte.
Neste on talveks valmis
  • Foto: Andres Haabu
Eesti seaduste kohaselt peab alates 1.detsembrist kuni 28. veebruarini olema kõikides tanklates müügil diislikütus, mille külmataluvus on vähemalt -26° kraadi, kuid nii nagu varasemalt, on Neste ka sel talvel toonud kõikidesse oma tanklatesse Futura diislikütuse külmataluvusega kuni -32°C ning diislikütuse Neste Pro Diesel, mis talub kuni -37°C külma.
“Kütuse kvaliteet on Neste jaoks esmatähtis, seetõttu tarnitakse kõik tooted Neste rafineerimistehastest Porvoos ja Naantalis,” ütles Neste Eesti jaemüügijuht Kristi Pari pressiteates. “Aastatepikkune kogemus näitab, et kliendid seda ka hindavad, kuna talvisel ajal diislikütuse läbimüügid kasvavad.” lisas ta.
Neste Eesti AS on üks suuremaid vedelkütuste jae- ja hulgimüüjaid Eestis. Neste kontserni kuulub kokku üle 1070 tankla Soomes, Baltikumis ja Loode- Venemaal. Eestis opereerib Neste 60 iseteenindustanklaga. Maksu- ja Tolliameti andmetel oli Neste 2017. aasta kolmandas kvartalis suurim maksumaksja Eestis.

Seotud lood

Uudised
  • 20.09.17, 14:40
Neste: tänase kütusekampaania algatasime meie
Neste langetas täna südaöösel kõikides Eesti tanklates kütuste hinnad hulgihinna tasemele.
Uudised
  • 09.06.17, 14:21
Neste Baltikumi juht: meie kaubamärk on tugev ja strateegia kindel
Neste tõi aprilli lõpus Eestis turule taastuvkomponendiga diislikütuse Pro Diesel. Sel pidulikul puhul oli meie mail käimas Neste asepresident Baltikumis Katri Taskinen. Kasutasime juhust ja uurisime, kuidas ettevõttel läheb ja mida tulevik toob.
Uudised
  • 04.09.17, 12:46
Neste uus juht alustas 1. septembril
Neste Eesti peadirektorina asus alates 1. septembrist 2017 tööle Dennis Antamo, kes siiani juhtis müügidirektorina Neste kontserni kliendihanke osakonda Marketing and Services divisjonis Soomes, teatas ettevõte.
Uudised
  • 27.10.17, 16:15
Neste alustas arktilise diislikütuse vedu jaamadesse
Täna 27.10.2017 alustas Neste arktilise diislikütuse vedu jaamadesse. Kütuse külmataluvus on vähemalt -32 C.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele