Autor: Logistikauudised.ee • 4. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neste uus juht alustas 1. septembril

Neste Eesti peadirektor Dennis Antamo
Foto: Neste
Neste Eesti peadirektorina asus alates 1. septembrist 2017 tööle Dennis Antamo, kes siiani juhtis müügidirektorina Neste kontserni kliendihanke osakonda Marketing and Services divisjonis Soomes, teatas ettevõte.

Seni juhatuse liikme ja peadirektori kohusetäitjana ametis olnud Tõnu Mõttus jätkab ettevõttes prokuristi ja arendusjuhina. Neste Eesti AS-i juhatus on kaheliikmeline ning alates 1.09.2017 kuuluvad juhatusse Dennis Antamo ja Ülle Tamme.

„Meil on hea meel, et tiimiga liitus mitmekülgsete kogemustega juht, kelle eestvedamisel saame tugevdada oma sidet klientide ja koostööpartneritega ning kinnistada veelgi tugevamalt Neste positsiooni Eesti kütuseturu liidrite hulgas,“ märkis Neste Eesti arendusjuht Tõnu Mõttus pressiteates.

Dennis Antamol on 7- aastane Neste kontsernis töötamise kogemus, juhtides müügi-ja kliendihanke osakonda Marketing and Services divisjonis ning oli sellest neljal viimasel aastal ühtlasi Neste suurklientide kontaktisik Baltikumis. Enne Neste kontserni tööle asumist, töötas Dennis Antamo ligi kuus aastat Soome pangandussektoris.

"Eesti kütuseturg on põnevas muutumises. Mul on väga hea meel, et saan oma kogemustega Neste Eesti arengule kaasa aidata. Nestel on väga tugev toode ja kultuur, professionaalsed ja ettevõtte arengule suunatud töötajad. Minu peamine roll lisaks Neste Eesti arendamisele, on tugevdada koostööd teiste Neste kontserni riikidega Baltikumis, Soomes ja Loode-Venemaal,” kommenteeris Antamo.

Dennis Antamo on ka tunnustatud jalgpallikohtunik, omades Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) väljakukohtuniku litsentsi. Antamo valiti 2016. aastal Soome klubijalgpalli kõrgliiga mängijate poolt aasta kohtunikuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077