Autor: Logistikauudised.ee • 5. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avab teenuse Londonis

Markus Villig
Foto: Taxify
Eestimaine transpordiplatvorm Taxify käivitab täna Ühendkuningriigi pealinnas Londonis oma teenuse. Tuhanded juhid on valmis tellimusi vastu võtma, teatas Taxify, kellele see on esimene Lääne-Euroopa suurlinn.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on London tohutu potentsiaaliga kiirelt kasvav turg. “Meil on ülimalt hea meel teatada, et esimese suurlinnana Lääne-Euroopas avame teenuse Londonis. Oleme hoolikalt kuulanud, mida juhid ja kliendid vajavad ning pakume londonlastele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile,” ütles Villig pressiteates. Taxify teatel on huvi platvormi vastu olnud väga suur — ettevõte käivitab teenuse üle kolme tuhande registreerunud juhiga ning veel tuhanded ootavad, et läbida koolitus ning platvormiga liituda.

Taxify kasvamisel on ettevõtte teatel kõige suuremaks piirajaks uute juhtide lisandumise kiirus. “Taxify platvormil tegutseb täna pea 50,000 juhti ning ootame igas riigis uusi juhte liituma. Taxify eesmärgiks on olla autojuhtidele parim platvorm paindlikult lisaraha teenimiseks,” lisas Villig.

Klientide huvi Taxify teenuse vastu näitavat see, et rakenduse on ettevõtte sõnul alla laadinud juba 15,000 londonlast ja kokku on Taxify kliendid Londonis teinud üle 70,000 otsingu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077