Autor: Mait Kraun • 24. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallshipi kasum vähenes poole miljoni võrra

Autor: Pixabay
Laevanduses tegutseva Tallshipi käive kukkus mullu pea viiendiku võrra ning kasum vähenes poole miljoni võrra.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et laevade agenteerimise ja veoste ekspedeerimisega tegeleva Tallship OÜ käive vähenes eelmisel aastal 18 protsenti, 4,95 miljoni euroni. Ärikasum vähenes 498 214 euro võrra, 336 262 euroni (võrreldes eelneva aastaga).Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 30 inimest, 2015. aastal oli neid kolme võrra enam. Käive töötaja kohta langes 10 protsenti, 164 848 euroni. Keskmine brutotasu aga tõusis 2 protsenti, 1717 euroni kuus.„Eelmisel aastal teenindas Tallship kõikides Eesti sadamates kokku 166 laevakülastust, kirjutas ettevõte tegevusaruandes. Ettevõte korraldab konteinervedusid ja väikesaadetiste transporti üle maailma. Tallshipil on koostööpartnereid nii Euroopas, Kaug-Idas, USAs kui ka Austraalias ja Aafrikas.Ettevõtte omanikud on Alexandre Fadine (50 protsenti) ja Sergei Kamoza (50 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077