Mait Kraun • 24 juuli 2017

Tallshipi kasum vähenes poole miljoni võrra

Foto: Pixabay

Laevanduses tegutseva Tallshipi käive kukkus mullu pea viiendiku võrra ning kasum vähenes poole miljoni võrra.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et laevade agenteerimise ja veoste ekspedeerimisega tegeleva Tallship OÜ käive vähenes eelmisel aastal 18 protsenti, 4,95 miljoni euroni. Ärikasum vähenes 498 214 euro võrra, 336 262 euroni (võrreldes eelneva aastaga).Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 30 inimest, 2015. aastal oli neid kolme võrra enam. Käive töötaja kohta langes 10 protsenti, 164 848 euroni. Keskmine brutotasu aga tõusis 2 protsenti, 1717 euroni kuus.„Eelmisel aastal teenindas Tallship kõikides Eesti sadamates kokku 166 laevakülastust, kirjutas ettevõte tegevusaruandes. Ettevõte korraldab konteinervedusid ja väikesaadetiste transporti üle maailma. Tallshipil on koostööpartnereid nii Euroopas, Kaug-Idas, USAs kui ka Austraalias ja Aafrikas.Ettevõtte omanikud on Alexandre Fadine (50 protsenti) ja Sergei Kamoza (50 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150