• 19.12.16, 10:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Nordica arendab koostööd Lufthansaga

Nordica strateegiline koostööpartner LOT Polish Airlines sõlmis Lufthansaga lepingu koodijagamiseks Nordica poolt lennataval Tallinn-Müncheni liinil, teatas Nordica.
Nordica arendab koostööd Lufthansaga
  • Foto: Raul Mee
München on Lufthansa Group’i suuruselt teine kodulennujaam, pakkudes võimalust jätkulendudeks nii Aasiasse, Põhja-Ameerikasse, Lõuna-Ameerikasse, Aafrikasse kui ka Lähis-Itta. Lufthansa ja LOT on mõlemad Star Alliance´i liikmed ning kasutavad ka ühist Miles&More boonusprogrammi, mistõttu saavad kõik reisijad nautida sellega kaasnevat kõrgemat kvaliteeti ja hüvesid.
Sven Kukemelgi, Nordica äriarenduse juhi sõnul on neil hea meel, et läbi LOTi on neil võimalik teha koostööd Lufthansaga. See aasta on näidanud Tallinn-Müncheni liini olulisust Nordica liinivõrgus peamise sõlmlennujaamana. Läbi Müncheni on lennatud 2016. aastal 180 erinevasse sihtpunkti maailmas, millest kaugematena on näiteks Cape Town ja Cancun, selgitas Kukemelk pressiteate vahendusel.
Nordica korraldatavad lennud Tallinna ja Müncheni vahel toimuvad iga päev, kaks korda päevas: hommikuti ja õhtuti. Kuna ja Nordica ja Lufthansa kasutavad Münchenis sama terminali, on võimalikud väga kiired ja sujuvad ümberistumised. Seejuures saab mugavaim ja kiireim ühendus olema just Lõuna-Euroopa ja Balkani regiooni lendudele.

Seotud lood

Uudised
  • 15.02.17, 09:11
Uibo: Nordica ei ole end LOTile maha parseldanud
Nordica müügijuht Toomas Uibo kirjutab sotsiaalmeedias, et Nordica ei ole end sugugi LOTile maha müünud - vastuseks neile, kes tänaval, raadios ja leheveergudel vastupidist väidavad.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele