8. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEBE ja Eesti Buss said uue juhi

Sven Suurraid on endine Express Posti tegevjuht.
Foto: Andras Kralla
Alates juulist asus SEBE ja Simple Expressi kaubamärgi alt bussitransporti pakkuvat Eesti Bussi juhtima endine Express Posti tegevjuht Sven Suurraid. SEBE pikaaegne juht Kuldar Väärsi keskendub edaspidi kaitsetööstusettevõtte Milrem juhtimisele. Bussiettevõtetes jätkab ta nõukogu tasandil.

SEBE senise juhi Kuldar Väärsi sõnul on bussiettevõtete eesmärk lähiaastatel ehitada üles tugevad brändid ja investeerida jõuliselt nii bussidesse kui teenuse arendamisesse. “Olin ühtaegu vastutav kiiresti areneva bussifirma juhtimise kui ka rahvusvahelistel turgudel läbimurret tegeva kaitsetööstusettevõtte käekäigu eest. Nii SEBE kui Eesti Buss on olnud viimastel aastatel väga edukad ning mõlemat ettevõtet ootab edaspidi ees jätkuv kasvufaas. On oluline, et seda kindlakäeliselt ja suure tähelepanuga juhitakse,” rääkis Väärsi. “Olen veendunud, et leidsime väga hea juhi,” lisas ta.

Simple Expressil on ambitsioon olla parim soodusbussitoode linnadevahelises liiniliikluses ning SEBE on kvaliteetne ja usaldusväärne partner regionaalses liikluses, kes peab oma positsiooni hoidma ja tegelema järjepidevalt ka teenuse arendamisega. Sven Suurraid omab 21-aastast teenindus- ja müügiorganisatsiooni juhtimise kogemust Swedbankist ja Express Postist ning rahvusvahelise äri kogemust Estonian Airist. Viimased 13 aastat töötas Sven Suurraid Express Postis tegevjuhina.

Bussisektoris käimas muutuste aeg

SEBE ja Eesti Bussi juhatuse esimees Sven Suurraid sõnas, et bussisektoris on käimas muudatuste aeg ning ettevõtetele tagavad edu paindlikkus ja võimekus avanevad võimalused enda kasuks pöörata. “SEBE on klientide seas väga tuntud ja kõrgelt hinnatud kaubamärk. Simple Express on linnadevahelistel liinidel viimasel aastal jõudsalt populaarsust kasvatanud ja uusi liine avanud. Juhina olen valmis panustama nii nende ettevõtete kui bussisektori arengusse tervikuna ning viima ellu uusi ideid toetudes professionaalsele meeskonnale ja enda 21-aastasele juhtimiskogemusele,” sõnas Suurraid.

SEBE kauaaegne juht Kuldar Väärsi keskendub edaspidi täielikult kaitsetööstuse ja rasketehnika valdkonnas tegutseva Milremi väljakutsetele, võttes eesmärgiks nii rahvusvaheliste kui ka kohalike eesmärkide elluviimise. Milrem on kasvamas usaldusväärseks partneriks kaitse- ja julgeolekusektoris nii Eestis kui ka välismaal. Ettevõte tegeleb maailmas unikaalse roomiksõiduki arendamisega ning pakub lisaks rasketehnikale selle tervet elutsüklit haldavaid teenuseid ja kliendikeskset tootearendust. Milrem teeb koostööd juhtivate kaitsetööstuse ettevõtetega üle maailma. Mõnede näidetena on BAE Systems, Raytheon ja ST Kinetics.

AS SEBE pakub avaliku liiniveo teenust Tartu linnas ning Võru ja Ida-Viru maakonnas. OÜ Eesti Buss tegeleb linnadevahelise kommertsbussiliiklusega. Lisaks pakub Eesti Buss ka tellimusreiside teenust nii Eestis kui ka välismaal ning busside ja rasketehnika hooldust ja remonti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077