• 18.11.15, 10:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Muuga sadamas auditeeritakse tarneahelaid

Muuga sadama konverentsikeskuses algas täna Logistika- ja Ostujuhtimise Aastakonverentside kahepäevane programm. Mõlemal päeval on konverentsidel osalemas üle 100 osaleja.
Logistika Aastakonverenst Muuga sadama konverentsikeskuses.
  • Logistika Aastakonverenst Muuga sadama konverentsikeskuses. Foto: Raul Mee
Täna toimuv Logistika Aastakonverents kannab alapealkirja Tarneahela auditeerimine. Konverentsil tutvustavad oma tehnikaid ja töövõtteid tarneahela juhtimisel kuus eksperti Balti Veski tegevjuht Ergo Neeme, Lean Enterprise Estonia konsultant Ingrid Joost, Echo juhtumiskonsultant Viljar Moorits,  Svensky Kaubandus logistikadirektor Uku Peerna, Columbus Eesti ärikonsultant Indrek Sabul ja Kühne+Nagel tegevjuht Claudio Richardson.
Päeva teises pooles viib konverentsi moderaator ja Sesnei juhataja Illimar Paul läbi SCOR 11.0 töötoa. Osalejad õpivad kasutama  unikaalset tarneahela auditeerimise ja protsesside parendamise töövahendit. Tegemist on Eestis ainulaadse avaliku SCORi kasutamise oskuste omandamise võimalusega.
Päeva lõpus toimub konkursi Aasta Logistikategu 2015 kolme võidutöö esitlused ja kuulutatakse välja tänavune aasta logistikategu.
Konverentsi modereerib Illimar Paul.
24 fotot
  • Konverentsi modereerib Illimar Paul. Foto: Raul Mee
Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Seotud lood

Uudised
  • 18.11.15, 19:02
Väike tehnoloogiafirma võitis enda kätte Aasta Logistikateo tiitli
Alles mõni aasta tagasi loodud väike IT-firma Live Technologies on suutnud lahendada probleeme suurte ettevõtete tarneahelas, mis tunnistati tänavusel Aasta Logistikateo konkursil Suure auhinna vääriliseks.
Uudised
  • 25.11.15, 09:12
PILDID: Logistika Aastakonverents tõi kokku sadakond logistikaspetsialisti
18. novembril toimunud Logistika Aastakonverentsil kohtus ligikaudu 100 logistikavaldkonna spetsialisti, et vahetada kogemusi tarneahela auditeerimise töövahenditest.
Uudised
  • 18.11.15, 12:47
Mida jälgib Balti Veski juht ettevõtte tarneahelas
Kuivaineid tootva Balti Veski tegevjuht Ergo Neeme rääkis Äripäeva logistikauudiste Logistika Aastakonverentsil, et kasutab keerulise logistika parema sujumise nimel erinevaid mõõdikuid, näiteks jälgitakse varude ringluskiirust ja erinevaid suhtarve.
Uudised
  • 11.11.15, 08:29
Aasta Logistikateo konkursil selgusid 3 nominenti
Eelmisel nädalal lõppenud rahvahääletuse järel on selgunud žürii ja avalikkuse häälte liitmisel 3 nominenti tänavusele aasta logistikateo tiitlile.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele