Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 29. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air sõlmis strateegilise lepingu Austrian Airlinesiga

Estonian Air uuendas lennufirmaga Austrian Airlines koostöölepet, mille kohaselt hakkab kaks Estonian Airi lennukit teenindama Austrian Airlinesi peamiselt Ida-Euroopasse suunduvaid lende.

LEnnufirma teatas, et leping kehtib 1. augustist käesoleva aasta lõpuni.

Tegu on juuni alguses sõlmitud koostöölepingu laiendamisega, mis nägi ette ühe Embraer170 lennuki rentimist koos meeskonnaga, et katta Austrian Airlines’i vajadust suurenenud lennumahtude järele tiheda lennugraafikuga suvisel lennuperioodil.

„Meil on ääretult hea meel, et Austrian Airlines on meie teenustega rahul olnud ja otsustas koostööd veelgi laiendada,“  lausus Indrek Randveer, Estonian Airi juhatuse liige. „Lennumahtude pakkumine allhanke korras on oluline ärisuund, mille osakaalu soovime tulevikus veelgi suurendada. Ühtlasi aitab see Estonian Airil arendada pikaajalist jätkusuutlikku tegevust, et tagada Eestile olulised otselennuühendused nüüd ja tulevikus,“ lisas Randveer.

Info Austrian Airlines’i kohta,  lennufirma Facebookist, Twitterist, YouTube’ist või punasest blogist.

Austrian Airlines on Austria suurim lennuettevõte, mille üleilmsesse lennuvõrku kuulub ligikaudu 130 sihtkohta, sealhulgas 40 sihtkohta Kesk- ja Ida-Euroopas. Tänu oma heale geograafilisele asukohale Euroopa südames võimaldab lennufirma Viini rahvusvahelises lennujaamas asuv kodubaas luua ideaalse õhusilla ida ja lääne vahel. Austrian Airlines kuulub Euroopa suurimasse lennufirmade gruppi Lufthansa Grupp ja on maailma esimese lennufirmasid ühendava rahvusvahelise organisatsiooni Star Alliance’i liige. Lisainformatsioon aadressidelt www.austrian.com

Info Estonian Airi kohta

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennufirma, asutati 1991. aastal ja on suurim lennufirma Tallinna lennujaamas. Estonian Airi lennukiparki kuulub seitse lennukit. Lennukipark koosneb Embraer 170 ja Bombardier CRJ900 lennukitest, millega teenindatakse regulaarseid lennuühendusi Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus, ja pakutakse allhanketeenust Euroopa suurematele lennufirmadele.Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm (Arlanda ja Bromma), Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Lisaks toimuvad oktoobrini 2015 hooajalised lennud Münchenisse. Oktoobri lõpuni on sihtkohtade nimistus Pariis, Berliin, Nice, Split, Viin ja Milano.

Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende enam kui 280 sihtkohta üle maailma. Näiteks on Stockholmi Arlanda, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma, nagu näiteks New Yorki, Hamburgi, Zürichisse, Lissaboni, Detroiti, Torontosse, Singapuri, Atlantasse, Bostonisse, Londonisse, Washingtoni, Madriidi või Barcelonasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077