• 07.11.14, 12:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Gaas tahab rajada kuni 50 gaasitanklat

Aktsiaselts Eesti Gaas soovib lähiaastatel rajada kuni 50 maagaasi ja biometaani tanklat nii raskeveokite, busside kui ka väikesõidukite jaoks.
Eesti Gaasil on tanklaid praegu vaid viis ja kliendid enamasti üksikud suurettevõtted, vahendas ERR. Eesti Gaasi juhatuse liige Raul Kotov ütles, et sellega tuleks kaasa ka tavatarbijad, peab selliseid tanklaid olema kindlasti rohkem. "Kui Eestis on täna kuskil 40 linna ja pooltes neist gaasitorustik, siis kõigisse neisse on võimalik surugaasitanklad rajada, kuid kindlasti ei tule olukorda, kus kõik 50 tanklat ehitatakse valmis ja siis hakatakse ootama, kas kliendid tulevad või ei tule. See toimub kindlasti koostöös riigiga, koostöös omavalitsustega, koostöös ettevõtetega, klientidega.
Pikemalt loe ERR.ee.

Seotud lood

Uudised
  • 28.08.13, 17:03
SEBE gaasibussid säästavad aastas 10 000 eurot
Sebe Tartu osakonna linnaliikluse juht Üllar Kaljuste kinnitas, et iga gaasibuss säästab võrreldes diiselbussiga ettevõttele 10 000 eurot aastas, kuid möönis, et külmemate ilmadega tekivad tõrked busside mootorite töös.
Arvamused
  • 14.03.14, 10:39
Asume ehitama gaasitanklaid
Riik on otsustavalt tegutsemas, et tuua liiklusesse keskkonnasäästlikumad gaasisõidukid. Järgmise seitsme aasta jooksul kulutatakse 51 miljonit eurot biometaani jõudmiseks autokütuse turule. Otsustavaks saab, kuivõrd tulevad riigi plaaniga kaasa tanklaketid.
Uudised
  • 27.08.14, 13:32
Avaneb biometaani kütuseturule toomise toetus
Riik hakkab biometaani tootmist ja kasutamist transpordikütusena toetama aasta lõpust, kui Keskkonnainvesteeringute Keskus alustab taotluste vastuvõtmist investeeringute toetamiseks.
Uudised
  • 26.04.12, 13:20
Eesti Posti kogemus: Gaasiautodega väheneb autopargi kütusekulu 45%
Alates 2010. aastast gaasiautosid kasutav Eesti Post on suutnud mootorikütuselt säästa 45%. Postifirma tutvustab alternatiivkütusega autode kasutamise kogemust 3. mai Äripäeva Logistika klubis.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele