Autor: Logistikauudised.ee • 5. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas luua logistikaettevõttes motiveerivat palgasüsteemi?

26.novembril korraldab Äripäeva logistikauudised seminari, kus räägitakse, kuidas luua logistikas ja laonduses motiveerivat palgasüsteemi. Vaata osalejaid.

Seminar võtab vaatluse alla palgasüsteemide kujundamise võimalused transpordis, laonduses ja ekspedeerimises. Praktiliste näidete abil vaagitakse, mis motiveerib või demotoveerib töötajaid palgakujunduses. Antakse tööriistad, kuidas ettevõtte palgasüsteemi parendada ning arutletakse võimaluste üle, mida tuleb erinevate tarneahela lülide palgakujunduses arvestada.

Seminari programmTallink Spa Hotell

Palgasüsteemid logistikas ja laonduses

26.11.2014

09:00-09:25 Registreerimine ja hommikukohv. Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder Brain Team juhatuse liige August Kull Lajos juhatuse liige Einar Vallbaum. Cargobus tegevjuht Kadri Johanson Hkscan Estonia logistikajuht Tarmo Rei

09:25-09:30 Seminari avamine, Päeva moderaator Palgainfo Agentuuri arendusjuht Anton Kuznetski09:30-10:30 Kuidas parandada oma ettevõtte palgasüsteemi - kuluefektiivne vs. motiveeriv palgasüsteem logistikas,

10:30-11:00 Mis motiveerib ja demotiveerib töötajaid palga juures,

11:00-11:30 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi transpordis,

11:30-12:30 Lõuna12:30-13:00 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi klienditeeninduses

13:00-13:30 Kogemuslugu: Kuidas luua motiveerivat palgasüsteemi laonduses,

13:30-14:15 Arutlusring: Kuidas teha nii, et palgasüsteem ei tekitaks pudelikaelu tarneahelas.

• ABB Balti regiooni tarneahelajuht Peep Tomingas• Smarten Logistics juhatuse esimees Mait Miller• TTÜ Informaatikainstituudi dotsent Innar Liiv14:15-14:30 Päeva kokkuvõtte

Osavõtutasu:

Hind 189 eurot (km-ga 226,8 eurot).Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Seminarile registreeruda saab SIIT.

Lisainfot seminari kohta saab Martin Kivimäe, e-post [email protected] , tel 5666 7056.

Osalejad

Aleksei Kolobov, Sanitex Estonia

Alic Fuks, Tallinna ToiduveodAllan Arro, ABBAndo Nõupuu, Agora DCAnne Proos, Smarten LogisticsAnnika Oruaas, DPD EestiAnton Kuznetski, Palgainfo AgentuurAugust Kull, Brain TeamEinar Vallbaum, LajosErik Laidvee, Ebrex EestiErki Lehiste, A. Le CoqIndrek Reismann, ETS NordInnar Liiv, Tallinna TehnikaülikoolJaak Kastepõld, Via 3LJanar Kilp, Ahola TransportJoel Jõgisu, Vinare LogistikaJussi Peltola, Baltic TranslogJörger-Ooke Taniel, Paletti EestiKadri Johanson, CargobusKadri Seeder, Palgainfo AgentuurKerli Nilp, KLG EestiKristjan Kraag, Tallept AutoLiis Narusk, Eugesta EestiMait Hein, LajosMait Miller, Smarten LogisticsMaria Timofejeva, ABBMarju Holzmann, LajosMarko Jurkatamm, Tallink Duty FreeMartin Kivimäe, ÄripäevOlga Kirnu, Logistika PlussPeep Tomingas, ABBRaido Pajusi, ÄripäevRaido Rehepap, AurelicomRodion Põder, Venipak EestiSiiri Möldre, CargobusTanel Raig, ÄripäevTarmo Rei, Hkscan EstoniaTiit Pertel, AD BalticToomas Orutar, Logistika PlussToomas Vaik, Interconnect Product AssemblyTõnu Niine, Kopra TransportUrsula Muddi, NordnetValeri Golik, AD BalticVallo Kiviväli, Via 3LViljar Hokkonen, Maag Piimatööstus

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077